• EXPERIENCE IT!

  Just discover the challenges

  • Come with us to discover all the hidden challenges our editors has created for you.
  • Selected places only you will be able to unfold and provide the answer behind.
  • Just download the App ExplorIQ and get a taste of what is your play.

La Fira Modernista 2015 amb TuristIQ

Posted by

Posted in TuristIQ Articles

Els propers dies 9 i 10 de maig es cel·lebrarà la propera edició de la Fira Modernista de Terrassa. Arrivant a la XIII edició, en aquesta ocasió des de TuristIQ contribuïm a la festa amb la publicació de dos rutes que es faran específicament per aquesta fira.

Les rutes #FiraModernistaTRS “DE LA FÀBRICA AL MAGATZEM” i “DIVERTIMENTO” estaran disponibles a l’App TuristIQ per ser recorregudes amb el mòbil intel·ligent (“smartphone“) per lliure.

És una fantàstica oportunitat de explorar els indrets més singulars de la ciutat, tot a l’hora jugant i optant a interessants premis.

El/la màxim/a guanyador/a d’ambdós aventures de la #FiraModernistaTRS gaudirà del premi de la participació gratuïta en la ruta guiada “Un tastet pel Modernisme Industrial de Terrassa” (més info aquí). La resta de participants que completin tots els reptes (independentment de si encerten o no) gaudiran de una visita gratuïta a la Masia Freixa (més info aquí).

 

 

En qualsevol cas és indispensable identificar-se al fer l’aventura per poder gaudir-ne dels premis. Entre les recompenses dels reptes trobareu descomptes de Mieskapada.com i entre tots els participants que hagin completat tots els reptes es sortejarà un sopar per a dos persones al restaurant Rístol de Viladecavalls.

Les rutes estaràn publicades des de les 20:00 del 8 de maig i romandràn obertes fins a les 16:00 del diumenge 11, quant llavors es tancarà la classificació. Les rutes romandràn obertes però ja no es tindràn en compte més resultats.

Els resultats es publicaran en aquesta web a partir del següent dilluns 11 de Maig.

Les instruccions per jugar-hi son molt senzilles i estan recollides en la imatge següent:

Fira Modernista de Terrassa

Cartell explicatiu de la Fira Modernista de Terrassa

 

Aquí us mostrem els passos:

Descarrega’t l’App des de l’Appstore, cercant per “TuristIQ” o clicant a http://bit.ly/turistiq (iOS) i http://bit.ly/turistiq-android (Android).

 • Selecciona alguna d’ambdues rutes #FiraModernistaTRS.
 • Identifica’t. Si no ho fas podràs jugar però no optar a participar en el sorteig.
 • Inicia el recorregut clicant a la “claqueta”. Atenció, si no t’has identificat, podràs jugar però no optar al premi.
 • Tria els lloc on vols anar seleccionant-los de la vista Llista o clicant a les icones a la vista Mapa i espera’t a arribar-hi per poder fer un check-in (o enregistrament) per desvetllar el misteri.
 • Així hauràs d’anar fent per tots i cadascun dels llocs.
 • Qui hagi fet tots el check-in d’ambdós rutes entrarà en el sorteig del premi.
 • A més a més, hauràs de fer una piulada mostrant el teu resultat assolit amb #TuristIQ, compartint els IQ punts aconseguits que apareixen a la vista Stats de l’App

A banda, el dia 9 de maig, a les 19:30, organitzat per l’Ajuntament de Terrassa i de la mà de la guia d’Arqueolític, es farà la ruta “TERRASSA Rew” amb el suport de l’App Turistiq i l’aventura publicada ”TERRASSA Rew” . Només aquelles persones que portin l’App (gratuita) descarregada amb l’aventura disponible, podran participar.

Molta sort i a aprende molt més!!!

Leave a Reply

DO YOU WANT A DEMO?

We will be performing demonstrations in different points of Barcelona City and therefore recommend you'll get in touch with us beforehand to make an appointment at info@turistiq.com or call us directly during your stay in Barcelona at +34 696 486 595

Latest Tweets

FantastIQ Newsletter


Notice: Undefined property: stdClass::$displayThemebox in /home/x12jn12a/turistiq.com/wp-content/themes/myapp/ait-cache/_wplatte/_Templates.main-layout.php-df0902b7b2342c2f84eabcf7c554f012.php on line 187