Gaudeix de la Fira Modernista amb les rutes ludiques de TuristIQ

Posted by

Posted in TuristIQ Articles

Els propers dies 10 i 11 de maig es cel·lebra la Fira Modernista de Terrassa. Arriva a la seva XII edició i des de TuristIQ contribuïm a la festa amb la publicació de dos rutes que es faran específicament per aquesta fira.

Les rutes #FiraModernistaTRS “DE LA FÀBRICA AL MAGATZEM” i “DIVERTIMENTO” estaran disponibles a l’App TuristIQ per ser recorregudes amb el mòbil.

És una fantàstica oportunitat de explorar els indrets més singulars de la ciutat, tot a l’hora jugant i optant a un interessant premi.


Descripció Ruta Fira Modernista Terrassa - POIs

Descripció Ruta Fira Modernista Terrassa – POIsDescripció Ruta Fira Modernista Terrassa

Descripció Ruta Fira Modernista Terrassa

La ruta estarà publicada des de les 20:00 del 9 de maig i romandrà oberta fins a les 21:00 del diumenge 11, quant llavors es tancarà la classificació. La ruta romandrà oberta però ja no es tindran en compte més resultats.

El premi serà un sopar per a dues persones al restaurant Rístol, de Viladecavalls, que es sortejarà entre tots els usuaris que aconsegueixin fer check-in a tots i cadascun dels punts d’interès d’ambdós rutes publicades. El reptes que es resolguin satisfactòriament tindran obsequis, patrocinats per Turkish Airlines i Mieskapada.com, que es podran recollir a partir del dilluns 12 a les oficines de Baraka, al carrer Camí Fondo, 14 de Terrassa.

Els resultats es publicaran en aquesta web a partir del següent dilluns 12 de Maig.

Les instruccions per jugar-hi son molt senzilles i estan recollides en la imatge següent:

TuristIQ - Fira Modernista Terrassa - Auca

TuristIQ – Fira Modernista Terrassa – Auca

Aquí us mostrem els passos:

Descarrega’t l’App des de l’Appstore, cercant per “TuristIQ” o clicant a http://bit.ly/turistiq (iOS) i http://bit.ly/turistiq-android (Android).

  • Selecciona alguna d’ambdues rutes #FiraModernistaTRS.
  • Identifica’t. Si no ho fas podràs jugar però no optar a participar en el sorteig.
  • Inicia el recorregut clicant a la “claqueta”. Atenció, si no t’has identificat, podràs jugar però no optar al premi.
  • Tria els lloc on vols anar seleccionant-los de la vista Llista o clicant a les icones a la vista Mapa i espera’t a arribar-hi per poder fer un check-in (o enregistrament) per desvetllar el misteri.
  • Així hauràs d’anar fent per tots i cadascun dels llocs.
  • Qui hagi fet tots el check-in d’ambdós rutes entrarà en el sorteig del premi.
  • A més a més, hauràs de fer una piulada mostrant el teu resultat assolit amb #TuristIQ, compartint els IQ punts aconseguits que apareixen a la vista Stats de l’App

Molta sort i a aprendre molt més!!!

Cartell Fira Modernista Terrassa 2014

Cartell Fira Modernista Terrassa 2014

Comments are closed.

DO YOU WANT A DEMO?

We will be performing demonstrations in different points of Barcelona City and therefore recommend you'll get in touch with us beforehand to make an appointment at info@turistiq.com or call us directly during your stay in Barcelona at +34 696 486 595

Latest Tweets

FantastIQ Newsletter


Notice: Undefined property: stdClass::$displayThemebox in /home/x12jn12a/turistiq.com/wp-content/themes/myapp/ait-cache/_wplatte/_Templates.main-layout.php-df0902b7b2342c2f84eabcf7c554f012.php on line 187