Explora els llocs mes singulars de la Fira Modernista de Terrassa

Posted by

Posted in TuristIQ Articles

La XI edició de la Fira Modernista tindrà lloc els dies 11 i 12 de maig de 2013.

La Fira Modernista és una interessant experiència turística de primavera que permet als visitants viatjar en el temps per reviure un cap de setmana de la Terrassa de fa cent anys.

És una iniciativa promoguda per l’Ajuntament i que compta amb la col·laboració d’entitats, associacions, institucions, empreses i establiments de la ciutat, fet que constata l’alt grau de dinamisme de la societat civil terrassenca.

+ info a la web

FantastIQ Transmedia Solutions ha editat una ruta per descobrir tot el patrimoni modernista que la ciutat de Terrassa atesora. És una fantàstica oportunitat de explorar els indrets més singulars de la ciutat, tot a l’hora jugant i optant a un interessant premi.

Vista Llista Ruta Modernista – Angles

Vista Mapa Ruta Modernista – Angles

La ruta està publicada des de les 19:00 d’avui i romandrà oberta fins a les 21:00 del diumenge 12, quant llavors es tancarà la classificació. La ruta romandrà oberta però ja no es computaran més resultats.
El premi serà un sopar per a dues persones al restaurant Rístol, de Viladecavalls, per a l’usuari que aconsegueixi el màxim de punts en el mínim temps.
Els resultats es publicaran en aquesta web a partir del proper dilluns 13 de Maig.

Les instruccions per jugar-hi son molt senzilles i estan recollides en la imatge següent:

ExplorIQ Cartell i Explicació

Aquí us mostrem els passos:

  • Descarrega’t l’App des de l’Appstore, cercant per “Exploriq” o clickant a ExplorIQ.
  • Sel·lecciona la ruta.
  • Identifica’t.
  • Inicia el recorregut. Atenció, si no t’has identificat, podràs jugar però no optar al premi.
  • Tria els lloc on vols anar i espera’t a arribar-hi per poder fer un check-in (o enregistrament) per desvetllar el misteri.
  • Així hauràs d’anar fent per tots i cadascun dels llocs.
  • Qui abans acumuli més punts haurà guanyat.
  • A més a més, haurà de fer una piulada.

Molta sort i a aprendre molt més!!!

cartell 2013 de Fira Modernista Terrassa

Comments are closed.

DO YOU WANT A DEMO?

We will be performing demonstrations in different points of Barcelona City and therefore recommend you'll get in touch with us beforehand to make an appointment at info@turistiq.com or call us directly during your stay in Barcelona at +34 696 486 595

Latest Tweets

FantastIQ Newsletter


Notice: Undefined property: stdClass::$displayThemebox in /home/x12jn12a/turistiq.com/wp-content/themes/myapp/ait-cache/_wplatte/_Templates.main-layout.php-df0902b7b2342c2f84eabcf7c554f012.php on line 187